Terug naar overzicht

Workshops en lezingen

Gedurende het hele jaar door bieden wij diverse leuke, interessante, sportieve en/of leerzame workshops en lezingen aan.


U kunt daarbij denken aan creatieve workshops voor de baasjes maar ook sportieve workshops voor baas en hond, lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen en bent u fokker en verwacht u binnen kort een nestje pups? Dan kunnen wij ook een informatieochtend- middag of avond organiseren voor uw puppykopers.

Het is ook mogelijk dat wij bij u op uw locatie een lezing komen geven. Dan kunt u bv. denken aan een lezing over bv. lichaamstaal, algemene opvoeding, natuurgeneeskunde, voeding, angst voor harde geluiden (vuurwerk/onweer), honden met baby’s en kinderen. Informeer per mail naar de mogelijkheden en prijzen!

Bekijk op deze pagina ons aanbod.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 18.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?