Over ons

N&N Dogtrainers staat al ruim 20 jaar bekend om het verbeteren van de relatie tussen eigenaar en hond. Wij helpen u graag om uw hond beter te lezen en te begrijpen, waardoor u in alle situaties uw hond beter kunt begeleiden in zijn ontwikkeling. Dit doen wij door middel van een hondvriendelijke trainingsmethode, waarin wij u leren om op een rustige, duidelijke en consequente manier uw hond te begeleiden.

Een belangrijk aandachtspunt in deze manier van trainen is uw hond te belonen voor gewenst gedrag en het stimuleren van samenwerking. Het vertonen van dit gedrag levert hem dus iets op en u zult merken dat een hond gedrag waarvoor hij beloond wordt zal herhalen en dat hij op deze manier sneller leert. Daarnaast leert u ongewenst gedrag te voorkomen of te begrenzen, waardoor de hond hier geen succes (meer) mee heeft en u zonder fysieke correcties gedrag kunt bijsturen.

Wij trainen in kleine groepen (maximaal 5 honden per instructeur, maximaal 9 honden per 2 instructeurs), waarbij wij kijken naar iedere individuele baas-hond combinatie, om daar vervolgens de training op aan te passen.

Onze geschoolde instructeurs zijn ZZP-ers die samenwerken in een team, waarin verschillende specialisaties elkaar optimaal aanvullen. Daarnaast volgen al onze instructeurs met regelmaat bijscholingen om hun kennis op peil te houden en te vernieuwen.

Vanaf zomer 2023 zijn alle instructeurs verantwoordelijk voor hun eigen lessen en eigen cursisten. Uiteraard blijven er gezamenlijke afspraken, zodat de kwaliteit van de lessen blijft zoals u van ons gewend bent! Heeft u vragen, dan kunt u voortaan in eerste instantie bij uw eigen instructeur terecht. Mocht u hier onverhoopt een keer niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk bij Nicole terecht.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?