Disclaimer

N&N Dogtrainers heeft met veel zorg aan deze website gewerkt. Toch willen wij u erop wijzen dat u geen rechten kunt ontlenen aan informatie die u op onze website kunt lezen.

N&N Dogtrainers wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Wij garanderen niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Op alle teksten en fotomateriaal is het Nederlands auteursrecht van toepassing. Het hergebruiken van informatie op deze site voor uw eigen doeleinden is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van N&N Dogtrainers.

N&N Dogtrainers is gerechtigd om de inhoud van deze disclaimer te wijzigen zonder dat wij u daar persoonlijk van op de hoogte stellen. De doorgevoerde wijzigingen zullen op deze website te bekijken zijn.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Nicole:

 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?