Terug naar overzicht

WORKSHOP HIERKOMEN

Een hond die niet komt als hij geroepen wordt; één van de grootste ergernissen van hondeneigenaren en mensen die u tegenkomt met wandelen. Logisch, maar voor veel honden is hierkomen een enorme uitdaging, zeker als er veel prikkels om de hond heen zijn.

Deze workshop is daarom uitermate geschikt voor honden die slecht op het commando “hier” reageren, maar is ook heel leerzaam voor eigenaren die het nog moeilijk/spannend vinden om hun hond los te laten.

In deze workshop behandelen we een stukje theorie over het hierkomen, waarbij we u uitleggen hoe u het hierkomen voor uw hond zo leuk en interessant mogelijk kunt maken.
Daarnaast gaan we aan de slag met veel verschillende praktijkoefeningen om het commando “hier” goed aan te leren bij de hond. Uiteraard worden de uitdagingen en afleidende prikkels tijdens de workshop opgebouwd, waarbij rekening gehouden wordt met het niveau van de verschillende honden. De honden leren om steeds meer verleidingen te weerstaan en steeds meer voor u te kiezen. Daarbij staat de band tussen u en uw hond centraal, dus ook daar zullen wij in deze workshop aandacht aan besteden.

Tijdens de workshop zullen de honden grotendeels aan de lijn trainen en indien mogelijk ook een stukje los  van de lijn zijn. Deze workshop is dus alleen toegankelijk voor honden die los van de lijn sociaal zijn naar mensen en andere honden.

DATA:

Zaterdag 22 Juni 13:00 Sean | Comassi C.C.
alle data

Kosten

€ 30,-

Contact informatie

Naam:
Denise Vuurens

Functie:
Gediplomeerd kynologisch instructeur
Eigenaresse FunDog

Telefoon:
06 - 57 72 96 15 (werkdagen: dinsdag t/m zaterdag)

E-mail:
info@fundog.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?