Terug naar overzicht

Individuele begeleiding

Het trainen in een groep is niet voor iedereen haalbaar. Er kunnen daarom meerdere redenen zijn om te kiezen voor individuele begeleiding.


Denk daarbij aan specifiek probleemgedrag, als de tijden van de groepslessen u niet schikken, ter voorbereiding op het instromen in een groepscursus, bij vragen over het gedrag in thuissituaties en/of tijdens het wandelen, voor het inhalen van gemiste groepslessen, bij fysieke klachten van de eigenaar etc.

Wij bieden privélessen op onze locatie, bij u aan huis of tijdens begeleid wandelen op locatie in overleg.

Voor complexer probleemgedrag of wanneer de hond niet helemaal lekker in zijn vel zit, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een Holistisch gedragsconsult. Dan is meer aandacht ook voor andere factoren die een rol kunnen spelen bij het gedrag en ontvangt u achteraf een verslag van de adviezen.

Afhankelijk van uw hulpvraag kunnen we in onderling overleg bespreken welke vorm van individuele begeleiding het beste bij uw situatie past.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?