Terug naar overzicht

PRIVÉLES TRAINING EN OPVOEDING

Er kunnen meerdere redenen zijn om privélessen te volgen:

- Het aanleren of perfectioneren van een specifieke oefening; zoals het hier komen, wandelen met een ontspannen lijn en het niet van straat eten.

- Als voorbereiding op het instromen in een groepscursus; twijfelt u hoe uw hond zich gaat gedragen in een groep met andere honden? Dan kan een privéles, voorafgaande aan de cursus, u een stuk vertrouwen en tips geven om de hond met zijn aandacht meer bij u te laten blijven. Of wilt u instromen in een vervolgcursus, maar u twijfelt over welk niveau de hond aankan? Of mist u net één of twee oefeningen die de rest al wel gehad heeft in de vorige cursus? Of wilt u eerst kennis maken met onze trainingsmethode? Ook dat kan in een privéles.

- U wilt graag een cursus bij ons volgen, maar de tijd schikt u niet. Ook daarvoor kunnen wij u dezelfde oefeningen en begeleiding bieden, maar dan op een dag en tijdstip dat in overleg wordt afgesproken. Meestal is door de intensieve begeleiding de helft van het aantal groepslessen voldoende om in privélessen hetzelfde te bereiken als in een groepscursus.

- U bent in de groepscursus 2 of meer lessen afwezig en u dient de gemiste stof in te halen.

- U bent fysiek beperkt waardoor trainen in een groep voor u niet mogelijk is.

 In overleg met u zal er een passende locatie en een passend trainingsschema worden voorgesteld.

Kosten

Prijzen privélessen Training en Opvoeding op onze locatie in Nieuwendijk:

30 minuten: € 30,-

45 minuten: € 45,-

60 minuten: € 55,-

Voor een privéles bij u thuis of op een andere locatie rekenen wij, naast bovenstaande tarieven, nog € 0,50/km, met een minimum van € 10,- voorrijkosten, extra als bijkomende kosten.

Inschrijven

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?