Terug naar overzicht

Trainen in een groep

Gediplomeerde instructeurs begeleiden u in alle cursussen in kleine groepjes waarbij wij kijken naar iedere individuele baas-hond combinatie om daar vervolgens de training op aan te passen.


Gehoorzaamheid

Op het gebied van gehoorzaamheid kunt u bij ons terecht voor Puppycursus, Basiscursus en daarna nog doortrainen t/m de Vervolgcursus III. Een geslaagde opvoeding van uw hond bereikt u niet alleen met trainen op het veld. Lessen in praktijksituaties en theorielessen dragen bij aan beter wederzijds respect en begrip en een betere band. Daarom besteden wij in onze gehoorzaamheidscursussen ook aandacht aan het trainen op locatie en aan theorielessen met daarin achtergrondinformatie over hoe honden leren, over lichaamstaal, over ongewenst gedrag voorkomen en vele tips om uw hond te laten opgroeien tot een sociale huishond.

Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen

Heeft uw hond moeite met zich te concentreren en is de hond snel afgeleid door prikkels? Is uw hond onzeker, angstig of vertoont uw hond lichte (angst)agressie naar andere honden en/of mensen? Speciaal voor u en uw hond hebben wij de cursus Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen ontwikkeld. In deze cursus trainen we op meer zelfvertrouwen en ontspanning bij hond en baas (het leren herkennen van subtiele signalen van stress en opwinding en door proactief handelen het escaleren van emoties voorkomen), betere concentratie, meer aandacht voor de baas, het stimuleren van samenwerking en het leren omgaan met afleidende prikkels (niet vermijden, maar juist er naar kijken en toch rustig blijven en luisteren).

Overig cursusaanbod

Lekker sporten met uw hond of gewoon op een leuke manier met uw hond bezig zijn kan uiteraard ook bij ons. Denk bijvoorbeeld aan cursussen zoals Fysiek Fit, Freestyle Tricks, Ontspannen wandelen in de praktijk, Zoeken & Apporteren, Detectie, Mantrailen, etc. Naast alle groepslessen bieden wij, indien gewenst, ook individuele begeleiding aan in privélessen of bijvoorbeeld het begeleid wandelen.

Op deze pagina vindt u ons gehele gevarieerde cursusaanbod.

Wilt u meer weten over onze manier van trainen kijk dan hier.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?