N&N Dogtrainers heeft vakantie t/m zondag 18 augustus!

12-07-2019

VAN ZONDAG 21 JULI T/M ZONDAG 18 AUGUSTUS VIEREN WIJ VAKANTIE!

Lessen, cursussen en workshops
In deze periode zijn er geen lessen gepland. Maar omdat we niet willen dat de jonge honden ook 4 weken stil zitten organiseren wij op zaterdagochtend 3 augustus een ochtend speciaal voor honden uit onze puppycursus, basiscursus en vervolgcursus I.

Tijdens deze ochtend zorgen wij voor leuke oefeningen en socialisatiemomenten en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Aan deze ochtend zijn voor jullie verder geen kosten verbonden, maar wij willen jullie wel vragen om je hiervoor even aan te melden zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op hoeveel honden er komen. Aanmelden kan t/m 31 juli via deze link: https://www.dogtrainers.nl/jonge-honden-ochtend.

Daarnaast biedt onze instructrice Nanja (bij haar thuis in Zuilichem) diverse workshops aan met verschillende leuke thema’s. Kijk hiervoor op haar website www.voldanehond.nl en klik op de button “Hondenuitdaagservice”.

Administratie en inschrijvingen
Onze administratie is gesloten van zaterdag 20 juli t/m zondag 11 augustus, en in deze periode dus niet telefonisch niet bereikbaar!
Voor dringende zaken kunt u ons wel een SMS sturen (06-41222572), echter alleen dringende SMS wordt tijdens de vakantie beantwoord. Het kan echter wel zo zijn dat u iets langer op antwoord moet wachten dan dat u van ons gewend bent. E-mail wordt vanaf maandag 12 augustus weer beantwoord.

U kunt zich uiteraard tijdens onze vakantie gewoon inschrijven voor onze cursussen; er wordt dan meteen een plekje gereserveerd, de email met de bevestiging volgt echter pas na 12 augustus. Neem een kijkje op onze website voor het cursusaanbod en alle startdata (http://www.dogtrainers.nl/trainingen/trainen-in-een-groep/).

Vragen over gezondheid en gedrag
Er is in deze 4 weken ook géén telefonisch spreekuur, voor dringende vragen over de gezondheid van uw hond kunt u Nicole een SMS sturen (06-47478800), zij leest deze regelmatig en zal dan z.s.m. contact met u opnemen.
Voor dringende vragen over het gedrag van uw hond kunt u tijdens onze vakantie contact opnemen met onze instructeur Manuela (06-21168702). U kunt op haar voicemail een terugbelverzoek achterlaten, dan belt zij u z.s.m. terug.


Winkel
U kunt tijdens de zomersluiting wel op alle zaterdagen tussen 09.00-11.00 uur zonder afspraak bij ons terecht voor het ophalen van hondenvoeding of andere producten.

Wij wensen u een fijne zomer(vakantie) toe!

Nicole en het hele team van N&N Dogtrainers

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Nanja:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Speuren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

Kunt u iets niet vinden?