MAATREGELEN IVM CORONA (24-03-2020) *PUPPYcursus mogelijk*

MAATREGELEN IVM CORONA (24-03-2020) *PUPPYcursus mogelijk*

12-03-2020

UPDATE I.V.M. CORONA 24-03-2020: 

N.a.v. de nieuwe richtlijnen rondom Corona hebben wij vandaag met de Gemeente Altena overlegd wat verstandig, veilig en mogelijk is. Privélessen zijn wel mogelijk aangezien we buiten trainen en voldoende mogelijkheid hebben om veilige afstand te houden. Groepslessen zullen vooralsnog tot 1 juni opgeschort worden. Echter voor pups (en sommige pubersJ) is deze periode te lang om niet te kunnen socialiseren en trainen/ opvoeden. Daarom hebben we in overleg met de gemeente afgesproken dat pups in duo’s kunnen trainen, zodat zij in ieder geval wat afleiding hebben bij de training om te leren omgaan met prikkels en zodat het ook mogelijk is om te oefenen in het contact maken met andere honden. Pup-eigenaren ontvangen morgen een email met voorstel voor een aangepaste puppycursus. Uiteraard kunt u dan kiezen of hier gebruik van wilt maken. En we verzoeken natuurlijk iedereen zich goed aan de landelijke richtlijnen te houden: dus mensen met lichte klachten of iemand met koorts in het gezin, betekent dat u niet kunt deelnemen aan deze lessen. En zowel bij privélessen als bij het trainen in duo’s gaan wij er vanuit dat iedereen meewerkt om ruim voldoende afstand van elkaar te houden!  

Gezien de snelle ontwikkeling en de belangrijke socialisatieperiode hebben pups nu eerst onze prioriteit. Ook voor probleemgedrag kunt u ons altijd bellen om op korte termijn een privéles in te plannen.

Voor alle overige cursussen vragen wij u om ons a.u.b. 2-3 weken de tijd te geven. Dan kunnen wij deze week eerst zorgen dat er een nieuw rooster komt voor de vele pups die in deze periode lessen gepland hebben en daarna kijken hoeveel ruimte er is om voor pubers uit basiscursus en/of Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen privélessen te plannen voor wie dat in deze periode wil. Vervolgens zullen ook alle klanten van andere groepslessen een email ontvangen met opties voor de lessen die jullie tegoed hebben en uiteraard tegoed houden.

Administratie en inschrijvingen:
Voor vragen over de planning verzoeken wij u onze berichtgeving af te wachten, wij zullen dit z.s.m. communiceren zodra er hierover meer duidelijkheid is. Voor overige vragen zijn wij op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00-15.00 uur op telefoonnummer 06-41222572.

Vragen over gezondheid en gedrag:
Het telefonisch spreekuur gaat in deze periode wel gewoon door. Voor de vragen over gezondheid en gedrag kunt u op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00-13.00 uur terecht bij Nicole op telefoonnummer 06-47478800.

Winkel:
Om te zorgen dat er steeds maar 1 klant tegelijk binnen is, verzoeken wij u om een afspraak te maken, wanneer u middelen en/of voeding op wilt halen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Nicole 06-47478800 (bij voorkeur via What's app of SMS).

 

---------------------------------------------------------------- 

 

UPDATE I.V.M. CORONA 16-03-2020: 

N.a.v. de nieuwe richtlijnen rondom Corona hebben ook wij helaas moeten besluiten dat het niet verstandig is om de lessen door te laten gaan. Dus ook wij gaan, net als velen, in ieder geval de komende 3 weken dicht. Ondertussen gaan wij wel puzzelen en schuiven met het rooster en zodra er meer zekerheid is wanneer wij de lessen weer kunnen hervatten, ontvangt u van ons een email met de nieuwe data.
Uiteraard zijn wij in de tussentijd wel gewoon telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opvoedadviezen!

Administratie en inschrijvingen:
Voor vragen over de planning verzoek wij u onze berichtgeving af te wachten, wij zullen dit z.s.m. communiceren zodra er hierover meer duidelijkheid is. Voor overige vragen zijn wij op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.00-15.00 uur op telefoonnummer 06-41222572.

Vragen over gezondheid en gedrag:
Het telefonisch spreekuur gaat in deze periode wel gewoon door. Voor de vragen over gezondheid en gedrag kunt u op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00-13.00 uur terecht bij Nicole op telefoonnummer 06-47478800.

Winkel:
Ook onze winkel is gesloten in deze periode. Wel is het mogelijk om op afspraak middelen en/of voeding op te halen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Nicole 06-47478800 (bij voorkeur via What's app of SMS).

VACATURE INSTRUCTEUR!!!

22-01-2020

N&N Dogtrainers is per direct op zoek naar:

EEN INSTRUCTEUR (M/V) GEHOORZAAMHEID
(minimaal beschikbaar op zaterdag overdag én 1 doordeweekse avond)

Wij zoeken een instructeur die:

* Per direct inzetbaar is.
* Passie heeft voor het vak en vooral voor zijn of haar hobby les wil geven!
* Beschikt over de juiste diploma’s (of bereid is die diploma’s te gaan halen).
* Een echte teamplayer die communicatief vaardig is (zowel met mensen als met honden). Verder vinden wij het belangrijk dat je enthousiast, creatief, innovatief en flexibel bent.
* Zich wil binden aan de organisatie.
* Ervaring met lesgeven op een hondenschool is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wij bieden:

* De samenwerking met een leuk en enthousiast team van gedreven instructeurs.
* Een afwisselende (bij)baan als instructeur op een grote en professionele hondenschool met een groot en gevarieerd cursusaanbod.
* Een uurloon zodra je als 2e instructeur of als zelfstandig instructeur ingezet kunt worden (je loopt eerst minimaal 3 maanden (vrijwillig) mee met één van onze ervaren instructeurs om thuis te raken in onze manier van trainen).
* De mogelijkheid tot het volgen van bijscholingen.
* De mogelijkheid om op onze hondenschool gratis met je eigen hond te trainen.

Sollicitaties kunnen per e-mail verzonden worden aan N&N Dogtrainers, t.a.v. Nicole van Rhee - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zien je motivatie, je CV en een recente foto graag tegemoet! Reageren kan tot 1 februari.

KERSTVAKANTIE!

20-12-2019

Lessen, cursussen en workshops
In de periode van zondag 22 december t/m zondag 5 januari vieren wij kerstvakantie en zijn er geen lessen!


Administratie en inschrijvingen
Onze administratie is gesloten van vrijdag 20 december t/m woensdag 1 januari, en in deze periode dus niet telefonisch niet bereikbaar!

Voor dringende zaken kunt u ons wel een SMS sturen (06-41222572), echter alleen dringende SMS wordt tijdens de vakantie beantwoord. Het kan echter wel zo zijn dat u iets langer op antwoord moet wachten dan dat u van ons gewend bent. E-mail wordt vanaf donderdag 2 januari weer beantwoord.

U kunt zich uiteraard tijdens onze vakantie gewoon inschrijven voor onze cursussen; indien de betaling goed is gegaan wordt er meteen een plekje gereserveerd, de email met de bevestiging volgt echter pas na 2 januari. Neem een kijkje op onze website voor het cursusaanbod en alle startdata (http://www.dogtrainers.nl/trainingen/trainen-in-een-groep/).

Vragen over gezondheid en gedrag
Er is in deze 2 weken ook géén telefonisch spreekuur, voor dringende vragen over het gedrag en/of de gezondheid van uw hond en bij ondersteuning voor vuurwerkangst kunt u Nicole een SMS sturen (06-47478800), zij leest deze regelmatig en zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

Winkel
U kunt in de kerstvakantie alleen op zaterdag 21 december én zaterdag 4 januari tussen 09.00 - 11.00 uur zonder afspraak bij ons terecht voor het ophalen van hondenvoeding of andere producten. Op zaterdag 28 december zijn wij dus gesloten!

Wij wensen u hele fijne dagen toe!

Nicole en het hele team van N&N Dogtrainers

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Nanja:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?