VACATURE INSTRUCTEUR!!!

22-01-2020

N&N Dogtrainers is per direct op zoek naar:

EEN INSTRUCTEUR (M/V) GEHOORZAAMHEID
(minimaal beschikbaar op zaterdag overdag én 1 doordeweekse avond)

Wij zoeken een instructeur die:

* Per direct inzetbaar is.
* Passie heeft voor het vak en vooral voor zijn of haar hobby les wil geven!
* Beschikt over de juiste diploma’s (of bereid is die diploma’s te gaan halen).
* Een echte teamplayer die communicatief vaardig is (zowel met mensen als met honden). Verder vinden wij het belangrijk dat je enthousiast, creatief, innovatief en flexibel bent.
* Zich wil binden aan de organisatie.
* Ervaring met lesgeven op een hondenschool is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wij bieden:

* De samenwerking met een leuk en enthousiast team van gedreven instructeurs.
* Een afwisselende (bij)baan als instructeur op een grote en professionele hondenschool met een groot en gevarieerd cursusaanbod.
* Een uurloon zodra je als 2e instructeur of als zelfstandig instructeur ingezet kunt worden (je loopt eerst minimaal 3 maanden (vrijwillig) mee met één van onze ervaren instructeurs om thuis te raken in onze manier van trainen).
* De mogelijkheid tot het volgen van bijscholingen.
* De mogelijkheid om op onze hondenschool gratis met je eigen hond te trainen.

Sollicitaties kunnen per e-mail verzonden worden aan N&N Dogtrainers, t.a.v. Nicole van Rhee - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij zien je motivatie, je CV en een recente foto graag tegemoet! Reageren kan tot 1 februari.

KERSTVAKANTIE!

20-12-2019

Lessen, cursussen en workshops
In de periode van zondag 22 december t/m zondag 5 januari vieren wij kerstvakantie en zijn er geen lessen!


Administratie en inschrijvingen
Onze administratie is gesloten van vrijdag 20 december t/m woensdag 1 januari, en in deze periode dus niet telefonisch niet bereikbaar!

Voor dringende zaken kunt u ons wel een SMS sturen (06-41222572), echter alleen dringende SMS wordt tijdens de vakantie beantwoord. Het kan echter wel zo zijn dat u iets langer op antwoord moet wachten dan dat u van ons gewend bent. E-mail wordt vanaf donderdag 2 januari weer beantwoord.

U kunt zich uiteraard tijdens onze vakantie gewoon inschrijven voor onze cursussen; indien de betaling goed is gegaan wordt er meteen een plekje gereserveerd, de email met de bevestiging volgt echter pas na 2 januari. Neem een kijkje op onze website voor het cursusaanbod en alle startdata (http://www.dogtrainers.nl/trainingen/trainen-in-een-groep/).

Vragen over gezondheid en gedrag
Er is in deze 2 weken ook géén telefonisch spreekuur, voor dringende vragen over het gedrag en/of de gezondheid van uw hond en bij ondersteuning voor vuurwerkangst kunt u Nicole een SMS sturen (06-47478800), zij leest deze regelmatig en zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

Winkel
U kunt in de kerstvakantie alleen op zaterdag 21 december én zaterdag 4 januari tussen 09.00 - 11.00 uur zonder afspraak bij ons terecht voor het ophalen van hondenvoeding of andere producten. Op zaterdag 28 december zijn wij dus gesloten!

Wij wensen u hele fijne dagen toe!

Nicole en het hele team van N&N Dogtrainers

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Nanja:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?