Terug naar overzicht

Jubileum met veranderingen

10-05-2023

Dit voorjaar viert N&N Dogtrainers haar 20e verjaardag! Trots kijk ik terug op wat we bereikt hebben. Van ‘uit de hand gelopen hobby’ is de hondenschool in de afgelopen 20 jaar gegroeid naar volwaardig bedrijf met personeel. Met dit professionele team geven we 6 dagen per week lessen en hebben al ruim vijfduizend klanten hun weg naar ons gevonden, waarvan inmiddels al vele met hun 2e of 3e hond.

Ik ben mij zelf in die jaren steeds meer gaan specialiseren in het begeleiden van probleemgedrag én met natuurgeneeskunde zorgen dat honden weer lekker in hun vel komen. En daar wil ik graag meer tijd aan kunnen besteden. Maar de laatste jaren ben ik steeds meer tijd kwijt aan bedrijfsvoering in plaats van dat doen waar mijn passie ligt. Daarom gaat er deze zomer wat wijzigen in de organisatie.

Een aantal van de instructeurs uit ons team gaan voor zichzelf beginnen. Zij gaan de (groeps)lessen geven met de bekende en vertrouwde N&N Dogtrainers kwaliteit. Maar ook de administratie daar omheen gaan zij voortaan zelf verzorgen, zodat ik minder tijd kwijt ben aan de organisatie en bedrijfsvoering en meer tijd heb voor privélessen en consulten.

Wij zijn momenteel hard aan het werk om te zorgen dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt, zodat jullie gewoon lekker door kunnen trainen. Maar het kan daarom wel iets langer duren voordat de cursussen die in en na de zomer starten online komen om in te schrijven.

Er zijn nog wel een aantal plekjes vrij voor de komende weken.  En heb je interesse in een cursus die nu vol zit of waarvan de data je niet uitkomen? Stuur dan een email, dan houden we je vrijblijvend op de hoogte zodra de nieuwe data online gaan!

Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Hartelijke groeten, Nicole

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?