Terug naar overzicht

Sean Comassi | Comassi Canine Coaching

Wie ben ik?

Mijn naam is Sean Comassi, 32 jaar oud, en ik woon samen met mijn kat en hond Nala in Hardinxveld-Giessendam.

Sinds ik me kan herinneren, wilde ik al een hond. Ik ben altijd veel met dieren en natuur bezig geweest, en een hond leek mij geweldig. In 2017 was het eindelijk zover. Ik kreeg mijn eerste hond: Nala. En daarmee begon mijn nieuwe passie.

Samen met Nala ging ik op les bij N&N Dogtrainers. Toen ik zag wat het trainen met Nala (en mijzelf) deed, was ik om: ik wilde meer met honden doen. In Belgiƫ heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd. Vrij snel daarna heb ik mijn baan opgezegd, zodat ik me volledig kon richten op het trainen van honden (en hun baasjes).

Wat doe ik?

Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat je het beste resultaat boekt, in alle opzichten, door een goede band te creƫren samen. Ik doe mijn werk met veel plezier en aandacht, en houd ervan om de puntjes op de i te zetten. Ik werk zonder dwang en correcties, maar juist met (com)passie, begrip en plezier. Hondenbaasjes die ik heb les heb gegeven beschrijven mij als betrokken, geduldig en secuur.

Bij mij kunt u terecht met al uw vragen in iedere levensfase: van opvoeding van uw pupje tot gevorderde gehoorzaamheid. Hopelijk tot snel!

Contact informatie

Naam:
Sean Comassi

Functie:
Kynologisch instructeur
Eigenaar Comassi Canine Coaching

Telefoon:
06 - 23 06 27 29 (werkdagen: maandag t/m zaterdag)

E-mail:
info@comassi.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?