Terug naar overzicht

Nicole van Rhee

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicole van Rhee (1976) en ik ben de oprichter en eigenaar van N&N Dogtrainers en Natuurlijk van Rhee.

Sinds 1996 heb ik Rhodesian Ridgebacks. Vaak meerdere tegelijk en ik heb ook drie keer een nestje gefokt. Momenteel geniet ik van mijn 7e Rhodesian Ridgeback: puber Nuka.

Ik ben afgestudeerd als Bioloog met eerstegraads lesbevoegdheid, maar al snel na mijn afstuderen ben ik in 2002 kynologische instructeurscursussen gaan volgen om hondeneigenaars met hondenpubers les te geven in plaats van mensenpubers. Vervolgens kwamen mijn passie voor honden en liefde voor de natuur samen in de studie Veterinaire Natuurgeneeskunde aan Silverlinde. Veel honden met gedragsproblemen blijken ook fysieke klachten te hebben (vaak sluimerend en onopgemerkt), waardoor hun stress-level te hoog is. Juist de holistische aanpak geeft dan een veel beter en vooral blijvend resultaat!

En omdat het stresslevel van de eigenaar regelmatig ook een rol speelt bij het gedrag van de hond, volg ik momenteel de opleiding tot Stressoloog (voor mensen).

Wat doe ik?

Ik heb jarenlang groepslessen geven, maar in 2023 heb ik dit stokje over gedragen aan mijn team en ga ik me helemaal richten op mijn grootste passie: het begeleiden van honden en hun eigenaars die wat méér nodig hebben. Mijn doel is een ontspannen hond, die fysiek, mentaal en energetisch lekker in zijn vel zit. Daarnaast een goede vertrouwensband op basis van wederzijds respect en begrip tussen hond en eigenaar, zodat beide in een gezonde balans kunnen genieten van het leven en zonder angst of agressie leren omgaan met de prikkels uit het dagelijks leven.  

Ik doe dat via holistische gedragsconsulten, natuurgeneeskundige consulten, privélessen en de Cursus Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen.

Daarnaast geef ik gastlessen aan toekomstige professionals bij Silverlinde, Annorlunda, Kynomassage en Yuverta, zowel over hondengedrag als over natuurgeneeskunde.

Ik werk op maandag t/m vrijdag en eens per maand op zaterdag.

Contact informatie

Naam:
Drs. Nicole van Rhee

Functie:
Eigenaar en gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd natuurgeneeskundige aangesloten bij BCND

Telefoon:
06 - 47 47 88 00 (bereikbaar tijdens telefonisch spreekuur: maandag & donderdag tussen 14.00-15.00 uur)

E-mail:
nicole@dogtrainers.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?