Terug naar overzicht

Denise Vuurens | FunDog

WIe ben ik?

Ik ben Denise Vuurens (1996), trotse hondenbaas van Mabel en Ollie.

Toen Mabel in 2015 als pup bij ons kwam wonen, ging er een wereld voor me open. Ze is onze eerste hond en met maar weinig kennis begonnen we aan dit avontuur. Rond de puberteit besloten we dat we toch iets meer met gehoorzaamheid aan de slag moesten, en zo kwamen we bij N&N Dogtrainers terecht. In 2016 werd Ollie onderdeel van ons gezin en met beide dames heb ik heel wat verschillende cursussen gevolgd.

Een sprong in de tijd naar begin 2020: er kwam een vacature van N&N voorbij, op zoek naar een nieuwe instructeur. Ik was recent gestopt met mijn studie rechten en wist niet zo goed wat ik wilde, dus dit was een mooie kans iets totaal anders te gaan doen. Ik ben als stagiaire aan de slag gegaan en al vrij snel daarna begonnen met de opleiding tot Kynologisch Instructeur aan de Martin Gaus Academie. Ik ben inmiddels gediplomeerd en sinds oktober 2020 werkzaam als instructeur bij N&N Dogtrainers.

Wat doe ik?

Je kunt bij mij het hele hondenleven lang terecht, van de basisopvoeding van je pupje tot gewoon lekker samen bezig zijn met je senior. In mijn lessen staat afwisseling centraal. We gaan uiteraard aan de slag met gehoorzaamheid, maar er is ook aandacht voor alle andere aspecten die horen bij (het hebben van) een hond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oefenen met lichaamsbewustzijn voor zelfvertrouwen, of een snuffelspelletje om concentratie te trainen. Door op een andere manier bekende oefeningen te doen, blijft je training leuk, zowel voor de hond, als voor jezelf! Ik denk graag met je mee over de verschillende mogelijkheden, van dinsdag tot en met zaterdag bied ik groeps- en privélessen.

Ik heb heel veel zin om samen met jou en je hond aan de slag te gaan, tot snel!

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden van FunDog. 

Contact informatie

Naam:
Denise Vuurens

Functie:
Gediplomeerd kynologisch instructeur
Eigenaresse FunDog

Telefoon:
06 - 57 72 96 15 (werkdagen: dinsdag t/m zaterdag)

E-mail:
info@fundog.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?