Terug naar overzicht

Cynthia Al | Bailey de hondenvriend

WIe ben ik?

Mijn naam is Cynthia Al (1992) en van kinds af aan ben ik al gek op honden. Voor mij was het al heel snel duidelijk dat ik met honden wilde gaan werken.

Ik heb 2,5 jaar gewerkt bij dierentehuis Kennemerland en kreeg daarna de kans om bij een blindengeleiden hondenschool te gaan werken. Omdat het elke keer bleef kriebelen om met honden te werken, ben ik Bailey de hondenvriend begonnen. Bailey de hondenvriend staat voor hondenvrienden, maar ook voor mens en hond en de verbinding tussen beide. Sinds 2017 is Bailey de hondenvriend ook een leerbedrijf voor leerlingen van het Clusius College die graag met honden willen werken.

Bailey de hondenvriend is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Sinds September 2012 werd ik de trotse eigenaresse van een Duitse herder x Golden Retriever teef, genaamd Bailey. Met 8 weken kregen wij haar bij ons thuis. Bailey was mijn eerste hond en een droom die is uitgekomen. Ze ging al van pup af aan altijd mee met mij naar het dierenasiel en de blindengeleidenschool. Ze hield erg van spelen met andere honden en ze was een stabiele teef die over de juiste hondentaal beschikte. Bailey was de rust zelf, maar had ook zo haar hondenstreken. Ze was gek op kinderen, die ook altijd dol op haar waren. Bailey is en blijft mijn beste vriendin en blijft mij elke dag weer inspireren. Bailey was niet meer uit mijn leven weg te denken, maar helaas is Bailey in 2022 overleden.

Sinds juni 2018 kreeg Bailey een zusje Biby. Biby is een Duitse herder x Berner Sennen; een onzeker teefje vooral naar vreemde mensen. Dit is natuurlijk ook wel het ras, eenkennigheid, maar als ze je eenmaal kent, dan gaat ze voor je door het vuur. Met honden is ze net als haar zus Bailey en beschikt over de juiste hondenstaal.

Sinds 2023 heeft Biby er een zusje bij; Bella een Duitse herder. Bella is nog jong en wat onzeker, maar in de basis echt een geweldige hond. Super lief met kinderen, dus met Bella gaan we ook in de toekomst werken met kinderen.

Wat doe ik?

Ik ben terecht gekomen bij N&N Dogtrainers nadat ik de Instructeurscursus  Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen heb afgerond.

Naast deze opleiding heb ik nog vele andere opleidingen gevolgd op het gebied van honden coaching en begeleiding van angstige honden. Op dit moment volg ik  een  therapiehond opleiding.

Bij N&N Dogtrainers geef ik op woensdag de cursus Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, de cursus Ontspannen Wandelen in de Praktijk en privélessen probleemgedrag.

Contact informatie

Naam:
Cynthia Al

Functie:
Gediplomeerd kynologisch instructeur
Eigenaresse Bailey de hondenvriend

Telefoon:
06 - 52 85 61 88

E-mail:
cynthia@dogtrainers.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?