Terug naar overzicht

Christa van der Hoek

Wie ben ik?

Mijn naam is Christa van der Hoek (1988) en al sinds 2014 houd ik mij bezig met het trainen van honden bij N&N Dogtrainers. Tijdens mijn opleiding MBO Dierverzorging heb ik bij een asiel-pension gewerkt en daar was ik al erg geïnteresseerd in het gedrag van honden.

Ik ben in het vak ‘gerold’ dankzij mijn eerste eigen border collie pup. Zij was niet de makkelijkste en nadat ik bij reguliere training vastliep, kwam ik op aanraden van familie bij N&N Dogtrainers. Hier hebben we diverse cursussen gevolgd, waardoor ik mijn hond beter leerde begrijpen en aansturen. Daardoor hebben we nog veel mooie stappen samen mogen maken en heb ik veel geleerd.

Hier was mijn interesse voor het trainen van honden nóg meer gewekt dan ooit. Ik ben de opleiding tot Kynologisch Instructeur gaan volgen en mocht toen ook meteen aan de slag binnen het toenmalige team. Daar heb ik veel mogen leren en mijzelf ontwikkeld tot de instructeur die ik nu ben.
Momenteel heb ik drie honden, allemaal herplaasters. Senna een Border Collie, Xavi een kruising en Ziggy een Pomchi. Alle drie hebben zij hun eigen punten van aandacht, die mij helpen ook altijd weer te blijven leren in dit vak.

Wat doe ik?

In de training richt ik mij met name op het bijsturen van probleemgedrag. Denk hierbij aan extreem trekken aan de lijn tijdens het wandelen, achter allerhande prikkels aan willen gaan bij het uitlaten of loslopen, uitvalgedrag naar mensen en/of soortgenoten. Graag help ik u op weg om de hond nóg beter te gaan begrijpen en begeleiden, waardoor jullie samen een goed team kunnen worden.
In de meeste gevallen begeleid ik jullie eerst individueel (op de hondenschool, aan huis of in een wandelgebied) en als de hond er aan toe is, dan trainen we verder in groepsverband. Ik geef de cursus “Zelfbeheersing en Zelfvertrouwen” en help jullie ook graag met het maken van de vertaalslag van trainingsveld naar de dagelijkse praktijk in de cursus “Ontspannen Wandelen in de Praktijk”.

Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag.

Contact informatie

Naam:
Christa van der Hoek

Functie:
Gediplomeerd kynologisch instructeur

Telefoon:
06 - 26 94 56 27 (werkdagen: maandag & dinsdag)

E-mail:
christa@dogtrainers.nl

 

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?