Terug naar overzicht

Angelique Verhoof | FunDog

Wie ben ik?

Mijn naam is Angelique Verhoof, oprichtster van Hond-en-Leven. Al ruim 20 jaar mag ik mijn leven delen met honden. Momenteel woon ik samen met mijn man en met twee heerlijke Rhodesian Ridgebacks.

Onze herplaatser Madiba heeft mij er toe gezet me meer en meer in het welzijn en gedrag van de hond te verdiepen, waarop ik in 2019 besloot de opleiding tot kynologisch instructeur in Essen bij Kyno-coach te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma mocht ik bij N&N Dogtrainers, waar ik ook stage had gelopen, voor een aantal uur in de week blijven en zette ik ook mijn eigen bedrijfje voor training, kleinschalige hondenopvang en het maken van hondenspeelgoed en benodigdheden op. Zo was Hond-en-Leven geboren.

Sinds zomer 2023 geef ik les in samenwerking met Denise van FunDog.

Wat doe ik?

In mijn ogen is het van het grootste belang dat de hond op een prettige wijze kan samenleven met ons, waarbij hij vertrouwen heeft in de mens en heeft leren omgaan met onze wereld. Dit is te bereiken middels het opbouwen van een goede band, waarin positieve ervaringen opdoen, leren wat we graag van hem willen, maar ook kaders geven en begrenzen waar nodig. Dan pas kan en zal de hond ook luisteren en zullen we samen plezier aan elkaar beleven.

Aangezien ik uit eigen ervaring weet hoe het is een hond te hebben die moeite heeft met andere honden, weinig zelfvertrouwen heeft en daarin ondersteund moet worden, probeer ik in mijn lessen ook altijd te kijken naar de behoeften van de hond. Wat heeft de hond nodig om een stapje verder te komen. Hoe kan ik jullie, als eigenaar helpen jullie hond daarin zo goed mogelijk te begeleiden, zodat er een innigere band ontstaat die jullie samen verder kan brengen. Dat is voor mij de uitdaging in mijn werk als instructeur.

Ik blijf me dan ook verdiepen in allerlei aspecten van het vak kynologie, maar heb er ook voor gekozen om de opleiding tot natuurgeneeskundig diertherapeut te volgen. Hopelijk studeer ik volgend jaar af en kan ik honden ook vanuit een holistische benadering gaan helpen met ongewenst gedrag, kwaaltjes, aandoeningen en ziektes.

Mijn werkdag is zaterdag.

Hopelijk tot ziens!

Contact informatie

Naam:
Angelique Verhoof

Functie:
Gediplomeerd kynologisch instructeur bij FunDog
Eigenaresse Hond-en-Leven

Telefoon:
06 – 25 00 86 30 (werkdag: zaterdag)

E-mail:
angelique@dogtrainers.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?