Over ons

Wij, Natascha de Ruyter & Nicole van Rhee, hebben in juni 2003 hondentrainingscentrum N&N Dogtrainers opgericht. We zijn beide in het bezit van meerdere Rhodesian Ridgebacks en Natascha heeft ook een Australian Kelpie.

Na een aantal jaren met onze eigen honden op diverse hondenscholen te hebben getraind hebben we besloten om van onze hobby ons werk te maken. Na het behalen van onze diploma’s en eerst werkervaring op gedaan te hebben bij andere hondenscholen hebben we in juni 2003 de knoop definitief doorgehakt en zijn we voor onszelf begonnen.

Na een opstartperiode waarin we op diverse tijdelijke locaties hebben getraind, zijn we vanaf oktober 2004 in het bezit van onze eigen locatie. Dit bood de mogelijkheid om onze hondenschool uit te breiden en u een diversiteit van cursussen aan te kunnen bieden. Samen met ons team van ervaren en geschoolde instructeurs staan wij altijd voor u klaar!

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

Openingstijden/bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 21.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen: GESLOTEN!

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Mind@Work, SeniorenFUN, Zoeken & Apporteren, Speuren, Geurdetectie, Freestyle Tricks en de theorielessen kunt u bellen naar Natascha:

Bel: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de Behendigheid, Puppygym en Fysiek Fit kunt u bellen naar Nanja:

Bel: 06 - 13 04 75 03

Voor de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk, indien u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

Bel: 06 - 47 47 88 00

Kunt u iets niet vinden?