Natuurgeneeskunde

Nicole is ook gediplomeerd natuurgeneeskundige voor honden en kan u adviseren over de algehele gezondheid van uw hond. Naast een uitgebreid consult n.a.v. een gezondheidsklacht, kunt u ook terecht voor een voedingsadvies, een preventieve health check of advies met betrekking tot ontwormen, vlooien, teken, etc.

Nicole is aangesloten bij CNG O’lijf: een coöperatie van complementair werkende therapeuten. CNG O’Lijf staat voor Centrum voor Natuurlijke diergezondheidszorg, waarbij de Olijfboom symbool staat voor onze missie: kracht en vitaliteit. Op www.cng-olijf.nl kunt u meer informatie over het centrum vinden.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

Openingstijden/bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 21.30 uur
Zaterdag: 08.30 - 16.00 uur
Zon- en feestdagen: GESLOTEN!

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Mind@Work, SeniorenFUN, Zoeken & Apporteren, Speuren, Geurdetectie, Freestyle Tricks en de theorielessen kunt u bellen naar Natascha:

Bel: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de Behendigheid, Puppygym en Fysiek Fit kunt u bellen naar Nanja:

Bel: 06 - 13 04 75 03

Voor de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk, indien u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

Bel: 06 - 47 47 88 00

Kunt u iets niet vinden?