Belangrijk: veranderingen in e-mailen per feb-2024

Google en Yahoo hebben in februari 2024 strengere regels ingevoerd om ongewenste e-mails tegen te gaan. Dit betekent dat de kans bestaat dat onze mails niet meer in uw postvak binnenkomen. Het gaat met name om e-mailadressen van hotmail, gmail, googlemail, yahoo en live.

Dat betekent voor u dat u mogelijk ons antwoord op uw mail, een afspraakbevestigingen, of facturen niet in uw inbox ontvangt, maar in de spam/ongewenste map (en soms zelfs helemaal niet).

Verwacht u een email of antwoord, maar ontvangt u deze niet? Controleer aub uw spam/ongewenste email en kunt u de email ook daar niet vinden, neem dan aub per telefoon of WhatsApp contact met ons op, want wij helpen u graag!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐˜‚ ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป?

๐—š๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น
Als onze e-mail in de spamfolder terechtkomt, kunt u het bericht aanvinken en bovenaan op de knop โ€œGeen spamโ€ klikken of met de rechtermuisknop op het bericht klikken en โ€œGeen spamโ€ selecteren.

๐— ๐—ฆ๐—ก ๐—›๐—ผ๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น, ๐—ข๐˜‚๐˜๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ธ.๐—ฐ๐—ผ๐—บ, ๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ.๐—ฐ๐—ผ๐—บ
Als de e-mail in de map "Ongewenste e-mail" komt, kunt u op de knop โ€œGeen ongewenste e-mailโ€ klikken.
Via โ€œInstellingenโ€ en vervolgens โ€œOngewenste e-mailโ€ kunt u controleren of ons e-mailadres niet in de lijst โ€œGeblokkeerde afzenders en domeinenโ€ staat. Ook kunt u ons e-mailadres toevoegen aan โ€œVeilige verzendlijstenโ€.

๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ.๐—ฐ๐—ผ๐—บ, ๐—ถ๐—–๐—น๐—ผ๐˜‚๐—ฑ.๐—ฐ๐—ผ๐—บ, ๐—บ๐—ฎ๐—ฐ.๐—ฐ๐—ผ๐—บ
Als de e-mail in de map "Ongewenste e-mail" komt, kunt u op de link โ€œGeen ongewenste e-mailโ€ klikken in de meldingsbalk.

Al sinds 2003 staat de relatie tussen mens en hond centraal in de trainingen van N&N Dogtrainers. Een team van ervaren en geschoolde instructeurs staat voor u klaar op de trainingslocatie in Nieuwendijk!

U leert uw hond beter te lezen en te begrijpen, waardoor u in alle situaties uw hond beter kunt begeleiden in zijn ontwikkeling. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid trainingsaanbod waarbij wij d.m.v. een hondvriendelijke trainingsmethode u leren om op een rustige, duidelijke en consequente manier uw hond te begeleiden.

"Jullie leveren super werk!! Ik ben zeeeeeer blij dat ik bij jullie ben komen trainen, gezellig, en Tease en ik vinden het altijd leuk, het gaat ook bijna altijd goed. Het zijn mijn autoritjes altijd waard. Ga zo door! Toppie meiden!"

Danielle Heesakkers, Loosbroek

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

De winkel is uitsluitend op afspraak open.
U kunt maandag t/m zaterdag terecht door vooraf de tijd even af te stemmen met Nicole via 06-47478800.

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen, Fysiek Fit, Freestyle Tricks en Hoopers kunt u een berichtje sturen naar Sean (Comassi Canine Coaching):

SEAN: 06 - 23 06 27 29

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen, Aandacht! en Ontspannen wandelen in de praktijk kunt u bellen naar Christa of Nicole:

CHRISTA: 06 - 26 94 56 27 NICOLE: 06 - 47 47 88 00

Voor vragen over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag en donderdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

NICOLE: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?