Terug naar overzicht

WORKSHOP KIND HOND

Speciaal voor kinderen van 7 t/m 14 jaar bieden wij deze workshop aan.

Het doel van deze workshop is om de omgang tussen kinderen en honden te verbeteren en de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen.

De kinderen leren de hond beter begrijpen. Ze leren de belangrijkste signalen van de lichaamstaal van de hond herkennen en ze leren hoe ze daarop moeten reageren. Zowel bij hun eigen hond, als bij het benaderen van andere honden. Door samen leuke dingen te doen, groeit de band tussen kind en hond. Er ontstaat een veilige relatie gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.       

In de workshop leren de kinderen ook op een veilige manier met de hond te spelen, gaan zij samen nieuwe kunstjes leren, zoekspelletjes doen en enkele eenvoudige behendigheidstoestellen nemen.                                                                                    

Het is bij deze workshop de bedoeling dat de ouders het kind brengen en aan het eind van de workshop weer ophalen, zodat er voor het kind en de hond tijdens de workshop geen afleidingen zijn.                                                    

De kinderen zullen tijdens de workshop constant worden begeleid door 2 gediplomeerde instructeurs! Ze mogen met hun eigen hond trainen mits deze geslaagd is voor de Basiscursus (of een vergelijkbaar niveau, dit altijd in overleg), het kind de hond aan de lijn bij zich kan houden en de hond geen agressie naar andere honden of kinderen vertoont. Indien de eigen hond qua leeftijd of gedrag nog niet aan de workshop deel kan nemen, kan het kind altijd met één van onze eigen stabiele honden deelnemen aan de workshop. Graag dit aanvragen via het opmerkingenveld op het inschrijfformulier.

DATA:

Indien u interesse heeft in deze workshop kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zullen wij u vrijblijvend op de hoogte houden.

Kosten

€ 30,-

Contact informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer of e-mailadres:

Telefoon:
06 - 41 22 25 72

E-mail:
info@dogtrainers.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Terry:

BEL: 06 - 18 11 24 86

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?