Terug naar overzicht

Workshop Wandelen met de Ontspannen Lijn

In de workshop WOL (Wandelen met de Ontspannen Lijn) leert u, hoe u de hond kunt leren met een ontspannen lijn met u mee te lopen.
We gaan uitgebreid in op materialen en lijnvoering;  incl. lengte van de lijn, 1 of 2 contactpunten, aan halsband en/of tuig? En voor- en nadelen van veelgebruikte hulpmiddelen.

Daarnaast leert u hoe te handelen als de hond toch trekt aan de lijn. Het leren omgaan met de omgevingsprikkels hoort ook in deze workshop thuis.

En tot slot zullen we ook een begin maken met het meelopen met oogcontact, oftewel de oefening ‘volgen’.


Deze workshop is bedoeld voor (jonge) honden die het moeilijk vinden om netjes aan de lijn met u mee te lopen, maar zonder serieus probleemgedrag of agressie (sociaal  naar mensen en honden op een afstand van ca. 5 meter). Minimale leeftijd is 6 maanden.

DATA:

Indien u interesse heeft in deze workshop kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zullen wij u vrijblijvend op de hoogte houden.

Kosten

€ 30,-

Contact informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer of e-mailadres:

Telefoon:
06 - 41 22 25 72

E-mail:
info@dogtrainers.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Terry:

BEL: 06 - 18 11 24 86

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?