Terug naar overzicht

VOOR DE FOKKER

Verwacht u binnenkort een nestje pups?

Wij verzorgen graag een informatieochtend- middag- of avond voor uw toekomstige puppyeigenaren waarin wij ze uitgebreid informeren over alles wat er bij de opvoeding van een pup komt kijken.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan socialisatie, zindelijkheidstraining, benchtraining, leren alleen thuis te zijn, het belang van los lopen, het aanleren van het hier komen, het voorkomen of afleren van opspringen en bijten, speeltjes ruilen en de nieuwe inzichten over dominantie.

De bijeenkomst duurt 2 à 3 uur, afhankelijk van het aantal aanwezige mensen en de hoeveelheid vragen die zij hebben. Voor alle pups zijn beide eigenaren en ook eventuele kinderen die oud genoeg zijn welkom om mee te luisteren.

Uw eigenaren krijgen ook alle informatie op papier mee en ontvangen tevens een leuk tijdschrift, en indien door u gewenst, een leuk puppypakket van Farm Food.

Informeer vrijblijvend per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden en prijzen!

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Terry:

BEL: 06 - 18 11 24 86

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?