Terug naar overzicht

SENIORENFUN

Ook oudere honden hebben wel eens zin in een verzetje en genieten extra van quality-time met hun baas! 

Wat is nu leuker dan even uit de mand komen en met het baasje wat gaan ondernemen!

Aan bod komen leuke zoekspelletjes, hondenpuzzels, onderdelen uit de cursus Mind@Work, grappige kunstjes leren, enkele niet-belastende behendigheidstoestellen zoals de tunnel en slurf en enkele eenvoudige fysiek fit oefeningen waar de coördinatie van verbetert. Ook leert u een klassieke ontspanningsmassage voor honden uit te voeren, waarmee u de spieren van uw geliefde viervoeter ook thuis nog kunt verwennen!

Natuurlijk is het ook een leuke cursus voor iets jongere honden met lichamelijke beperkingen, zoals gewrichtsproblemen. Niets moet en alles mag, vooral samen met het baasje plezier hebben!

STARTDATA:

Indien u interesse hebt in deze cursus kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zullen wij u vrijblijvend op de hoogte houden met betrekking tot de nieuwe startdata.

Kosten

€ 62,50

(5 praktijklessen)

Contact informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons algemene telefoonnummer of e-mailadres:

Telefoon:
06 - 41 22 25 72

E-mail:
info@dogtrainers.nl

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Terry:

BEL: 06 - 18 11 24 86

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?