Terug naar overzicht

FREESTYLE TRICKS

Freestyle Tricks is een geweldig leuke manier om met uw hond bezig te zijn.

Honden vinden het leuk om iets anders te doen en echt nieuwe dingen te leren. Nadenken over nieuwe trucjes is vermoeiend, geeft voldoening en zelfvertrouwen en creëert een positieve band tussen baas en hond. In deze cursus is geen kunstje is te gek. Denk bv. aan slalommen tussen je benen, samen achteruitlopen, de hond rondjes laten draaien (om zijn eigen as, om de baas of om een voorwerp heen), high ten, buigen, de hond tussen je benen voor- en achteruit laten lopen, de hond op de achterpoten laten lopen, eigen speelgoed laten opruimen, skateboarden, etc.

Tijdens deze cursus is er veel variatie en worden alle oefeningen op een veilige manier aangeleerd, passend bij uw eigen hond. Geen enkele oefening is verplicht en als uw hond fysieke beperkingen heeft waardoor een trick niet verantwoord is, dan doet u gewoon een andere trick. Omdat er zo veel tricks mogelijk zijn, is het leuk om de vervolgcursus meerdere keren te volgen, waarbij telkens andere tricks aan bod komen. Sleutelwoord in deze cursus is plezier!

In deze cursus werken we in kleine groepjes waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om op zijn of haar eigen niveau te trainen, ongeacht of u nog beginner of juist al wat verder gevorderd bent. 

 

STARTDATA:

 Indien je interesse hebt in deze cursus kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zullen wij je vrijblijvend op de hoogte houden als er meer bekend is.

Kosten

€ 60,-

(5 praktijklessen)

Contact informatie

Naam:
Manuela Snoek / Manuela Snoek Gedrag & Coaching

Functie:
Gediplomeerd kynologisch instructeur en gedragstherapeut i.o.

Telefoon:
06 – 21 16 87 02

E-mail:
manuela@gedragencoaching.nl

Website: 
www.gedragencoaching.nl 

Consulten op woensdag 09.00 - 17.00 uur en zaterdag 13.00 - 17.00 uur  (avonden in overleg)

 

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Terry:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?