Terug naar overzicht

N&N Dogtrainers heeft vakantie t/m zondag 23 augustus!

23-07-2020

VAN ZONDAG 26 JULI T/M ZONDAG 23 AUGUSTUS VIEREN WIJ VAKANTIE!

Lessen, cursussen en workshops

In deze periode zijn er geen lessen gepland. Maar omdat we niet willen dat de jonge honden ook 4 weken stil zitten organiseren wij op zaterdagochtend 8 augustus een ochtend speciaal voor honden uit onze puppycursus en basiscursus.

Tijdens deze ochtend zorgen wij voor leuke oefeningen en socialisatiemomenten en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Aan deze ochtend zijn voor jullie verder geen kosten verbonden, maar wij willen jullie wel vragen om je hiervoor even aan te melden zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op hoeveel honden er komen. Aanmelden kan t/m zondag 2 augustus via deze link: https://www.dogtrainers.nl/jonge-honden-ochtend.

Daarnaast biedt onze instructrice Nanja (bij haar thuis in Zuilichem) diverse workshops aan met verschillende leuke thema’s. Kijk hiervoor op haar website: http://hondenuitdaagservice.nl/hondenuitdaagservice/.

Administratie en inschrijvingen

Onze administratie is gesloten van zaterdag 25 juli t/m maandag 17 augustus, en in deze periode dus niet telefonisch bereikbaar!

Voor dringende zaken kunt u ons wel een SMS sturen (06-41222572), echter alleen dringende SMS wordt tijdens de vakantie beantwoord. Het kan echter wel zo zijn dat u iets langer op antwoord moet wachten dan dat u van ons gewend bent. E-mail wordt vanaf dinsdag 18 augustus weer beantwoord.

U kunt zich uiteraard tijdens onze vakantie gewoon inschrijven voor onze cursussen; er wordt dan meteen een plekje gereserveerd, de email met de bevestiging volgt echter pas na 18 augustus. Neem een kijkje op onze website voor het cursusaanbod en alle startdata (http://www.dogtrainers.nl/trainingen/trainen-in-een-groep/).

Vragen over gezondheid en gedrag

Er is in deze 4 weken ook géén telefonisch spreekuur. Voor dringende vragen over de gezondheid of het gedrag van uw hond kunt u Nicole een SMS sturen (06-47478800). Zij leest deze regelmatig en zal dan z.s.m. contact met u opnemen.

Winkel

U kunt tijdens de zomersluiting alléén op zaterdag 8 augustus tussen 09.00-11.00 uur zonder afspraak bij ons terecht voor het ophalen van hondenvoeding of andere producten.
De winkel is dus gesloten op zaterdag 1 juli, zaterdag 15 augustus en zaterdag 22 augustus!


Wij wensen u een fijne zomer(vakantie) toe!
Nicole en het hele team van N&N Dogtrainers

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Nanja:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?