Terug naar overzicht

Donja (Toller) teefje 6 jaar zoekt een nieuw thuis!

29-12-2019

 

Naam:
Donja

Ras:
Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Leeftijd:

6 jaar

Donja is gesteriliseerd en heeft een stamboom. Ze is gevoelig en komt het beste tot haar recht op een rustige plek. Vooral aangelijnd vindt ze onbekende honden spannend en kan ze uitvallen, dus wandelen in het buitengebied is voor haar prettiger dan rondjes door de wijk. Ze is gewend om af en toe een paar uur alleen thuis te zijn en is dan ontspannen.

Sinds een half jaar zit ze niet lekker in haar vel. Ze is erg gespannen en kan sindsdien ook uitvallen naar mensen, zowel buiten als thuis. De dierenarts heeft haar gezond verklaard, maar haar rug bleek helemaal vast te zitten, dus is ze recent door een osteopaat en natuurgeneeskundige behandeld. De pijn in haar rug heeft zeker een rol gespeeld in haar gedrag van de afgelopen maanden. Haar stress-level is te ver opgelopen en heeft nu tijd nodig om weer te zakken. Maar helaas is het in de huidige situatie met veel kleinkinderen over vloer geen veilige situatie en is besloten om te zoeken naar een thuis zonder kleine kinderen, waar Donja tot rust kan komen. Wie geeft deze lieverd het gouden mandje dat ze verdient?

Voor meer informatie over Donja kun je (ook in de vakantie!) contact opnemen met Nicole, tel. 06-47478800.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Nanja:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?