Terug naar overzicht

Mila

Mila

Naam:
Mila

Ras:
Mechelse Herder

Leeftijd:
7 jaar   

Mila is een Mechels Herder teefje van 7 jaar oud, gesteriliseerd en helemaal gezond. Het is een hond die graag bezig is samen met haar baas. Ze luistert goed, kent redelijk wat commando’s en loopt netjes mee aan de riem. Voorheen werd er twee keer in de week met haar getraind; pakwerk, certificaat politiehond 1 behaald en er werd veel mee gewandeld. Door de komst van een kind 2,5 jaar geleden wordt er inmiddels minder met haar gedaan. Nu de eigenaresse zwanger is van een tweede, blijft er nog minder tijd over voor Mila en willen ze haar graag herplaatsen naar iemand die veel tijd voor haar wil vrij maken.

Mila is een hond die consequente begeleiding nodig heeft. Als je haar die kunt geven, heb je er een superhond aan. Mila is niet makkelijk in de omgang met andere honden. Vanuit onzekerheid wil ze weleens uitvallen wanneer ze aan de riem is. Mila is gewend om een paar uur per dag alleen thuis te zijn. Ze zit dan binnen in een bench of buiten in een ren. Jonge kinderen zijn te onvoorspelbaar voor Mila, maar kinderen vanaf een jaar of 12 zijn geen probleem. Katten is Mila niet gewend, auto rijden wel.

Voor meer informatie over Mila kunt u rechtstreeks contact opnemen met haar huidige eigenaren:

Annemarie Strijk

06-13193427

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Nanja:

BEL: 06 - 13 04 75 03

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?