Terug naar overzicht

PRIVÉLESSEN

Er kunnen meerdere redenen zijn om privélessen te volgen:

  • Er kan getraind worden op specifiek probleemgedrag; voor gecompliceerde problemen is het vaak raadzaam eerst een gedragsconsult te volgen en eventueel daarna privélessen. Maar het is ook mogelijk om privélessen te volgen zonder dat daar een gedragsconsult aan voorafgegaan is. Hierbij kunt u denken aan niet al te gecompliceerde problemen, zoals slecht hier komen of trekken aan de lijn.
  • Als voorbereiding op het instromen in een groepscursus; bent u onzeker of u de hond wel kunt houden in een groep met andere honden? Dan kan een privéles, voorafgaande aan de cursus, u een stuk vertrouwen en vele tips geven om de hond met zijn aandacht meer bij u te laten blijven. Of wilt u instromen in een vervolgcursus, maar u twijfelt over welk niveau de hond aankan? Of mist u net één of twee oefeningen die de rest al wel gehad heeft in de vorige cursus? Of wilt u eerst kennis maken met onze trainingsmethode? Ook dat kan in een privéles.
  • U wilt graag een cursus bij ons volgen, maar de tijd schikt u niet. Ook daarvoor kunnen wij u dezelfde oefeningen en begeleiding bieden, maar dan op een dag en tijdstip dat in overleg wordt afgesproken. Meestal is door de intensieve begeleiding de helft van het aantal groepslessen voldoende om in privélessen hetzelfde te bereiken als in een groepscursus.
  • U bent in de groepsles 2 of meer lessen afwezig en u dient de gemiste stof in te halen.
  • U bent fysiek beperkt waardoor trainen in een groep voor u niet mogelijk is.
  • Wij kunnen met u en uw hond gaan wandelen (aangelijnd of in een losloopgebied) om zo tijdens het wandelen bijvoorbeeld te trainen op het hier komen, de omgang van uw hond met andere honden die u tijdens het wandelen tegenkomt te bekijken en te bespreken en we kunnen u algemene tips geven over het wandelen met uw hond.

 In overleg met u zal er een passende locatie en een passend trainingsschema worden voorgesteld.

 

Kosten

Prijzen privélessen op onze locatie in Nieuwendijk:

30 minuten: € 25,-

45 minuten: € 37,50

60 minuten: € 50,-

75 minuten: € 62,50

90 minuten: € 75,-

Voor een privéles bij u thuis of op een andere locatie rekenen wij, naast bovenstaande tarieven, nog € 0,50/km, met een minimum van € 10,- voorrijkosten, extra als bijkomende kosten.

Inschrijven

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 22.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursus Behendigheid kunt u bellen naar Terry:

BEL: 06 - 18 11 24 86

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 12.00 - 13.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?