Terug naar overzicht

Noortje zoekt een nieuw huis

Beste hondenliefhebbers en kenners van het gedrag van honden. Bij deze stel ik u voor aan onze lieve Sheltie/Toller kruising Noortje(je mag ook Nora zeggen dan luistert ze ook)

Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om een nieuw lief baasje voor Noortje te zoeken. We zoeken niet zomaar een baasje maar iemand met verstand van hondengedrag. Noortje is een hele lieve hond maar heeft meer aandacht nodig dan menig andere hond. Het is een energiek, sensitief (vooral geluid) en territorium gericht teefje. Helaas is de omgeving waar wij wonen ,in een woonwijk met kinderen op fietsjes, stepjes ,brommers, busjes , enz niet geschikt voor haar. Er zijn nog steeds te veel prikkels.

Noortje wil graag een baasje die vrij woont, geen kinderen en kleinkinderen heeft in een prikkelarme omgeving.

Noortje is een goed getrainde , lieve aanhankelijke hond die snel dingen leert en houdt van spelen met de bal, stok en ze heeft zelfs leren zwemmen vorig jaar ook al vond ze dat best spannend. Ze houdt ook van zoekspelletjes en puzzels.

Noortje, Sheltie/Toller kruising

-          Teefje

-          Gesteriliseerd

-          Gechipt

-          In mei 4 jaar

 

Reacties mogen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 18.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?