Terug naar overzicht

Mechelse herder Max zoekt nieuw thuis

Ik zoek een nieuw huisje waar iemand woont die ervaring heeft met mijn soort, de Mechelse Herder. Max is een prachtige energieke herder het allerliefst werkt hij hard voor zijn baas. We hebben veel getraind op gehoorzaamheid en gedrag. Maar sinds kort doen we met Max ook aan speuren dat ligt hem erg goed.

Als we gaan wandelen sjouwt hij het liefst met de dikste tak de hele route. Max doet het goed op nieuwe locaties en tijdens het wandelen. Maar hij vraagt wel aandacht van zijn baas op drukkere plekken. Hij kan dan nerveus worden en heeft op zo’n moment veel steun van de eigenaar nodig. We zijn met training bezig hem hier steeds stabieler in te krijgen en hij maakt stappen vooruit, maar er is nog wel ruimte voor meer verbetering.

Max is in huis erg rustig, gewend aan een bench en kan ook alleen thuis blijven. Doen we de auto open dan wil hij het liefst mee op pad, dat gaat ook perfect. Hij heeft er ook geen enkel probleem mee om zijn eten of speeltje af te geven.

Max is een waakzame herder. Hij heeft daarom een ervaren baas nodig. Maar die baas krijgt wat ons betreft een gouden hond. Wanneer Max je kent komt hij je gezellig begroeten met zijn bal. Maar kent Max je niet dan heeft hij tijd nodig je te leren kennen, hierbij is een stukje begeleiding van de eigenaar noodzakelijk. Hoewel hij perfect met onze eigen kinderen overweg kan, zoeken wij voor Max op een huis zonder jonge kinderen. We denken dat dit het beste is voor Max. Denk jij een goede match te zijn voor Max, dan mag je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vertel hierin wat je Max kunt bieden en wat je aan ervaring hebt in de opvoeding en training van honden.

Adres

Rijksweg 40a
4255 GM Nieuwendijk

Navigeer naar

OPHALEN VAN VOER/WINKEL:

Zaterdag 09.00 - 11.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij GESLOTEN! 

CURSUSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag tussen 08.30 - 18.00 uur en op zaterdag tussen 08.30 - 17.00 uur

 

Social media

Bezoek ons ook op Facebook

Ga naar Facebook

Vragen?

Voor meer informatie over de Puppycursus, Basiscursus, Vervolgcursussen en de theorielessen kunt u bellen naar ons algemene nummer:

BEL: 06 - 41 22 25 72

Voor vragen over de cursussen Zoeken & Apporteren, Mantrailen, Freestyle Tricks en Fysiek Fit kunt u bellen naar Christa:

BEL: 06 - 26 94 56 27

Voor vragen over de cursussen Zelfbeheersing & Zelfvertrouwen en Ontspannen wandelen in de praktijk of als u vragen heeft over de voeding, het gedrag, de opvoeding, de training of de gezondheid van uw hond of als u een afspraak wilt maken voor een gedragsconsult kunt u bellen naar Nicole tijdens het telefonisch spreekuur: iedere maandag, dinsdag en vrijdag tussen 14.00 - 15.00 uur:

BEL: 06 - 47 47 88 00

 

Kunt u iets niet vinden?